De drie B's van Bevergroep

BEHULPZAAM
U bent bij ons aan het juiste adres als het draait om kennis, ervaring en prestaties op het gebied van bouw, afwerking, onderhoud en beheer. Door met u mee te denken, helpen wij u om uw wensen te realiseren. En ons jonge team zit vol verfrissende ideeën. Noem ons eigenwijs of eigenzinnig, wij houden het liever op eigen. Wij ‘Bevers' gaan voor bouwen met gevoel.

We werken stapsgewijs om het overzichtelijk en beheersbaar te houden. Na een uitgebreid voorgesprek krijgt u van ons een gedetailleerde offerte. Heeft u zich akkoord verklaard, dan plannen we de werkzaamheden in nauw overleg in. Bovendien houden we altijd de vinger aan de pols en de dialoog open. Ook trajecten als het aanvragen van een bouwvergunning verzorgen we graag voor u.
 
BETROUWBAAR
Aannemersbedrijf Beverbouw is een BouwGarant-aannemer. Dit vaklabel mogen alleen bouwondernemers dragen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Beverbouw is in het bezit van het vereiste Aannemersdiploma. Wij zijn daarnaast een Erkend Leerbedrijf en gecertificeerd voor het werken volgens de Arbo-normen. Wij kunnen en mogen hierdoor alle denkbare bouwkundige constructies ten uitvoer brengen.

Bevergroep beschikt over een goed op elkaar afgestemd en ingespeeld team van vakmensen uit diverse disciplines. Dat biedt vertrouwen in onze ondernemingen en in de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Bovendien garandeert het een hoge mate van flexibiliteit. Want het moet goed!
We werken snel, professioneel, netjes en nauwkeurig. Alsof het om ons eigen huis of bedrijf gaat. Een goede planning zorgt ervoor dat wij op het overeengekomen tijdstip beginnen en binnen de afgesproken termijn opleveren. Onze belangrijkste reclame is dan ook die van mond-tot-mond.
 
BETAALBAAR
Aan prijsvechten hebben wij geen boodschap. De offerte die u van ons krijgt is helder en overzichtelijk. Door een logische afstemming van de werkzaamheden en door gunstige onderhandelingen bieden wij een marktconforme en eerlijke prijs. We werken al jaren met dezelfde leveranciers en vakmensen die precies weten wat we willen en daarom constante kwaliteit bieden. Bij Bevergroep krijgt u waar voor uw geld.